Danmarks største arbejdsplads

Vind et job i Ringkøbing-Skjern

Konkurrencen ”Vind et job” i Ringkøbing-Skjern er nu afsluttet efter to intense dage med virksomhedsbesøg, oplæg, teambuilding og job-pitch. Seks kandidater fik et match med en virksomhed, som de nu skal arbejde videre med frem mod at lande et job.

Vi opdaterer løbende, når der er nyt på jobfronten hos vinderkandidaterne.

Konkurrencen er et led i projekt Danmarks Største Arbejdsplads, hvor Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd frem mod 2020 via forskellige initiativer vil styrke kendskabet til det lokale erhvervsliv og virksomhedernes evne til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Danmarks største arbejdsplads

Ringkøbing-Skjern Kommune er Danmarks største arbejdsplads og centrum for vækst. Vi er en af de kommuner, der eksporterer allermest per indbygger. Vi er langt fremme på teknologi, digitalisering og nyeste viden – blandt andet fordi vi arbejder tæt sammen med en række uddannelsesinstitutioner. Og vi er ekstra stærke inden for energi, produktionsindustri, turisme samt fødevarer og landbrug.

Og uanset om du er faglært, videreuddannet eller snart færdiguddannet, har vi brug for netop dig. Så hvis du drømmer om en dynamisk karriere med udfordringer, oplevelser og udsigt til at vokse både fagligt og personligt, så skynd dig at tilmelde dig konkurrencen.