Opdag de mange karrieremuligheder 

Kom i praktik

Når du vil koble din fagteori med virkelighedens praksis, er et praktikophold eller et projektforløb hos en virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune en oplagt mulighed. Vores erhvervsliv har mange job at tilbyde, men de fleste virksomheder er også meget interesserede i kortere samarbejder med studerende eller nyuddannede.

Udover at give dig relevant erhvervserfaring kan et praktikophold være din indgang til et fast job i en af vores mange spændende virksomheder. Og for erhvervslivet vil din faglighed og arbejdskraft være et friskt pust for den enkelte virksomhed.

Det er karriereguiden hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, der sørger for at skabe det helt rigtige match mellem områdets virksomheder og dygtige studerende. Se dine muligheder her.

 

Career Campus: Et internationalt bofællesskab

Hvis du som studerende eller nyuddannet får praktikophold eller projektansættelse i vores område, har du mulighed for at flytte ind på Career Campus i Ringkøbing. I det internationale bofællesskab bliver du en del af et socialt miljø, hvor forskellige fagligheder og nationaliteter kan inspirere hinanden.

Career Campus er på mange måder et oplagt sted at begynde i Ringkøbing-Skjern Kommune. Her kan du lynhurtigt skabe dig et lokalt netværk. Og med de møblerede værelser skal du ikke bekymre dig om besværlighederne og udgifterne ved en almindelig flytteproces.

I denne video kan du se, hvad nuværende beboere siger om at bo i det arkitektdesignede Career Campus Ringkøbing. Og i denne video fortæller parret Tanni og Andreas, hvordan bofællesskabet blev deres trædesten til at bosætte sig permanent i Skjern.

Du kan kontakte Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, hvis du vil høre mere om mulighed for at flytte ind på Career Campus.