Praktikplads eller projektforløb

KOM I PRAKTIK

Når du vil koble din fagteori med virkelighedens praksis, er et praktikophold eller et projektforløb hos en virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune en oplagt mulighed. Vores erhvervsliv har MANGE JOB AT TILBYDE, men de fleste virksomheder er også meget interesserede i kortere samarbejder med studerende eller nyuddannede.

Udover at give dig relevant erhvervserfaring kan et praktikophold være din indgang til et fast job i en af vores mange spændende VIRKSOMHEDER. Og for erhvervslivet vil din faglighed og arbejdskraft være et friskt pust for den enkelte virksomhed.

Det er karriereguiden hos RINGKØBING-SKJERN ERHVERVSRÅD, der sørger for at skabe det helt rigtige match mellem områdets virksomheder og dygtige studerende. Du kan også få kontakt til hende her via siden Få et job.

 

Career Campus (Foto: Ralf Andersen)

 

CAREER CAMPUS: ET INTERNATIONALT BOFÆLLESSKAB

Hvis du som studerende eller nyuddannet får praktikophold eller projektansættelse i vores område, har du mulighed for at flytte ind på CAREER CAMPUS i Ringkøbing. I det internationale bofællesskab bliver du en del af et socialt miljø, hvor forskellige fagligheder og nationaliteter kan inspirere hinanden.

Career Campus er på mange måder et oplagt sted at begynde i Ringkøbing-Skjern Kommune. Her kan du lynhurtigt skabe dig et lokalt netværk. Og med de møblerede værelser skal du ikke bekymre dig om besværlighederne og udgifterne ved en almindelig flytteproces.

I DENNE VIDEO kan du se, hvad nuværende beboere siger om at bo i Career Campus, der er indrettet i et tidligere plejehjem i Ringkøbing, tegnet af Ulrik Plesner. Og i denne video fortæller parret Tanni og Andreas, hvordan bofællesskabet blev deres trædesten til at bosætte sig permanent i Skjern.

Du kan kontakte RINGKØBING-SKJERN ERHVERVSRÅD, hvis du vil høre mere om mulighed for at flytte ind på Career Campus.