Praktikplads eller projektforløb

Se mulighederne for et godt match

Aarhus Universitet gav i marts 2023 to studerende bind for øjnene og kørte dem hen et hemmeligt sted i Danmark for at møde deres virksomhedsmatch. Men kan de gætte, hvor deres match befinder sig? Og kan de mon fristes af et praktikophold eller virksomhedssamarbejde i denne del af landet? Gæt selv med og få svaret her i Virksomhedsmatchet! 

 

 

Kom i praktik i Vestjylland

Når du vil koble din fagteori med virkelighedens praksis, er et praktikophold eller et projektforløb hos en virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune en oplagt mulighed. Vores erhvervsliv har MANGE JOB AT TILBYDE, men de fleste virksomheder er også meget interesserede i kortere samarbejder med studerende eller nyuddannede. Der er også muligheder for studiejob.

MatchMaker Susanne Trip Nielsen fra RINGKØBING-SKJERN ERHVERVSRÅD, hjælper gerne med at skabe det helt rigtige match mellem områdets virksomheder og dygtige studerende fra hele landet. Du kan skrive til hende på stn@rserhverv.dk.

 

Udover at give dig relevant erhvervserfaring kan et praktikophold være din indgang til et fast job i en af vores mange spændende VIRKSOMHEDER. Og for erhvervslivet vil din faglighed og arbejdskraft være et friskt pust for den enkelte virksomhed.

 

Få mere at vide på pop up-kontor i Aarhus 

For studerende i nærheden af Aarhus er der foreløbig ca. en gang om måneden i det første halvår af 2023 mulighed for at helt uforpligtende at møde erhvervsrådets matchmaker og Ringkøbing-Skjern Kommunes Bosætningsteam på et pop up-kontor i Aarhus. 

Næste gang er torsdag den 25. maj kl. 14.00-17.00 i et mødelokale hos "Bindingsværkstedet - et kontorfællesskab", Nørre Allé 22E, 1. th., 8000 Aarhus C.

I juni bliver det torsdag den 15. juni kl. 14.00-17.00. Følg med og få mere at vide om mødestedet på flytmodvest.dk.

Ringkøbing-Skjern Kommunes Pop up-kontor i Aarhus

Et glimt fra Ringkøbing-Skjern Kommunes pop up-kontor på LYNfabrikken i Aarhus tirsdag den 11. april 2023. (Foto: flytmodvest.dk)