Praktikplads eller projektforløb

Se mulighederne for et godt match

Aarhus Universitet gav i marts 2023 to studerende bind for øjnene og kørte dem hen et hemmeligt sted i Danmark for at møde deres virksomhedsmatch. Men kan de gætte, hvor deres match befinder sig? Og kan de mon fristes af et praktikophold eller virksomhedssamarbejde i denne del af landet? Gæt selv med og få svaret her i Virksomhedsmatchet! 

 

 

Kom i praktik i Vestjylland

Når du vil koble din fagteori med virkelighedens praksis, er et praktikophold eller et projektforløb hos en virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune en oplagt mulighed. Vores erhvervsliv har MANGE JOB AT TILBYDE, men de fleste virksomheder er også meget interesserede i kortere samarbejder med studerende eller nyuddannede. Der er også muligheder for studiejob.

MatchMaker Susanne Trip Nielsen fra RINGKØBING-SKJERN ERHVERVSRÅD, hjælper gerne med at skabe det helt rigtige match mellem områdets virksomheder og dygtige studerende fra hele landet. Du kan skrive til hende på stn@rserhverv.dk.

 

Udover at give dig relevant erhvervserfaring kan et praktikophold være din indgang til et fast job i en af vores mange spændende VIRKSOMHEDER. Og for erhvervslivet vil din faglighed og arbejdskraft være et friskt pust for den enkelte virksomhed.

Erhvervsrådet arrangerer i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommunes bosætningsteam ind i mellem også busture for studerende, der er interesserede i vestjyske virksomheder, og det gav senest praktikpladser i Hvide Sande til to unge, der er i gang med en kandidat i oplevelsesøkonomi. 

 

Få mere at vide på pop up-kontor i Aarhus 

For studerende i nærheden af Aarhus er der en gang om måneden mulighed for helt uforpligtende at møde erhvervsrådets matchmaker og Ringkøbing-Skjern Kommunes Bosætningsteam på et pop up-kontor i Aarhus. 

Næste gang er mandag den 11. december 2023 kl. 14.00-17.00 på DOKK1 (undervisningslokale 2), Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus C. Studerende og også alle andre, der ønsker at vide mere om mulighederne for at bo og arbejde i Ringkøbing-Skjern Kommune, er velkomne til at kigge forbi til en kop kaffe. MatchMaker Susanne Trip Nielsen fra erhvervsrådet er sammen med Dorthe Frydendahl og Margrete Møller Sørensen fra kommunens bosætningsteam klar til en uformel snak.

 

Ringkøbing-Skjern Kommunes Pop Up-kontor i Aarhus

Et glimt fra Ringkøbing-Skjern Kommunes pop up-kontor på DOKK1 i Aarhus i november 2023. (Foto: flytmodvest.dk)