Danmarks største arbejdsplads

Plads til en dynamisk karriere, plads til drømmehuset og plads til at leve

Grib alle mulighederne

Ringkøbing-Skjern er Danmarks største arbejdsplads. Her venter drømmejobbet på dig

Rene råvarer, vild natur, omtanke og autenticitet

Det er smagen af Ringkøbing-Skjern

Et unikt sted at opleve

Få sand mellem tæerne. Sol på næsen. Laks på krogen. Og medvind på surfbrættet.

FÅ ET JOB

I Ringkøbing-Skjern Kommune har vi flere arbejdspladser per 100 indbyggere end Aarhus, Herning eller Odense. Vores virksomhederne vækster og vækster – så de har virkelig brug for dig. Særligt, hvis du er faglært – men der er også stort behov for videreuddannede og ufaglærte.

Se aktuelle, ledige job inden for kommunegrænsen.

For at guide dig bedst muligt til at finde det rigtige job i Ringkøbing-Skjern kan du udfylde formularen herunder. Du kan vælge at:

  • få et opkald fra Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds karriereguide, Karina Winkler, som kan pege dig i retningen af konkrete virksomheder, der efterspørger din profil.
  • modtage Erhvervsrådets nyhedsbrev om Danmarks Største Arbejdsplads – der bl.a. indeholder nyheder om job og karriere
  • få dit CV og kort information om dig selv og dine jobønsker sendt ud til over 100 lokale virksomheder (hvis du er interesseret i at flytte til Ringkøbing-Skjern Kommune)
  • få information om aktuelle praktikmuligheder.

Når du ringer til – eller bliver ringet op af – karriereguiden, vil hun ud fra dine ønsker og kompetencer sparre med dig om, hvor der kunne være job- eller projektmuligheder i Ringkøbing-Skjern Kommune. Måske kender hun lige den virksomhed, der har brug for dig. Eller en håndfuld, som typisk ansætter kandidater med din baggrund. Det kan også være, at hun må melde pas. Uanset får du mulighed for vende dine karrieremuligheder i området med en dedikeret karriereguide med stort lokalkendskab. Alle ovennævnte tilbud er gratis, og du kan til enhver tid afmelde dig. Vi bruger alene dine oplysninger til det, som du har givet tilsagn til herover.