Danmarks største arbejdsplads

SEND DIT CV

Ringkøbing-Skjern er en af de kommuner, der har den laveste ledighed i landet. Samtidig vækster mange virksomheder og har brug for arbejdskraft. Særligt, hvis du er faglært – men der er også stort behov for videreuddannede og ufaglærte.

Under Tilflytterjob-ordningen sender vi dit CV ud i et nyhedsbrev til godt 700 lokale virksomheder. Vi sender ikke, før vi har aftalt det med dig. I nyhedsbrevet er I typisk fire kandidater med et par linjer om hver, et foto og et link til hvert CV.

Du skal udfylde formularen herunder for at få dit CV, den korte information om dig selv og dine jobønsker sendt ud. 

Når du siger ja tak til ordningen, beholder vi også dit CV i seks måneder, så vi kan dele det med interesserede virksomheder. Du siger selvfølgelig bare til, hvis vi skal slette dit CV fra vores kandidatbank.

 

Når du udfylder formularen accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her.

  

 

På filmen fortæller MatchMaker Susanne Trip Nielsen om Tilflytterjobordningen. 

Når du bliver ringet op fra Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, vil erhvervsrådet ud fra dine ønsker og kompetencer sparre med dig om, hvor der kan være jobmuligheder i Ringkøbing-Skjern. Måske kender vi lige den virksomhed, der har brug for dig. Eller en håndfuld, som typisk ansætter kandidater med din baggrund. Det kan også være, at vi må melde pas. Uanset får du mulighed for vende dine karrieremuligheder i Ringkøbing-Skjern. Alle ovennævnte tilbud er gratis, og du kan til enhver tid afmelde dig. Vi bruger alene dine oplysninger til det, som du har givet tilsagn til herover.   

 

Du kan også vælge at se nærmere på områdets AKTUELLE LEDIGE JOB.