Danmarks største arbejdsplads

FIND ET JOB i Ringkøbing-Skjern

Virksomhederne i Ringkøbing-Skjern Kommune er konstant på udkig efter specialister eller folk, der kan udvikles til det. Ledighed er ikke en by i Ringkøbing-Skjern. Her er mange tilbud om job og karriere.

 

 

FIND TILFLYTTERJOB

Drømmer du om at flytte mod vest til Danmarks Største Arbejdsplads, men mangler et job?
Eller er du flyttet her til indenfor de sidste seks måneder og mangler et job, for eksempel fordi din kæreste har fået arbejde i Ringkøbing-Skjern?

Så er der hjælp af hente. Tjek jobopslag og se, hvilke job der slået op i Ringkøbing Skjern Kommune eller i en rimelig køreafstand fra kommunens større byer. Eller benyt dig af tilbuddet om hjælp til at finde et tilflytterjob. 

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd står bag initiativet Tilflytterjob, hvor du får mulighed for at få dit CV sendt ud til godt 700 lokale virksomheder og andre interessenter. På maillisten er der nemlig både private og offentlige virksomheder, gymnasier, folkeskoler samt repræsentanter fra Ringkøbing-Skjern Kommune, der står sammen om at skabe job til potentielle tilflyttere.

Det betyder, at du kan få formidlet et par linjer om dig selv plus dit CV direkte til virksomhederne, og måske er du lige den, som en af virksomhederne står og mangler til et job. Du kan uploade dit CV her.

Herunder kan du møde Mikkel Borre Stig Andersen. Han fik hjælp fra tilflytterjobordningen, da hans kone fik job på Vestas og familien flyttede fra Sjælland til landsbyen Velling ved Ringkøbing. Og Mikkel fremhæver blandt andet, at ordningen betyder, at du får præsenteret dig for andre virksomheder end dem, du måske ellers ville have opsøgt. 

 

 

Når du siger ja tak til tilflytterjobordningen, beholder vi også dit CV i seks måneder, så vi kan dele det med interesserede virksomheder. Du siger selvfølgelig bare til, hvis vi skal slette dit CV fra vores kandidatbank.

 

LAV LEDIGHED

De største brancher i Ringkøbing-Skjern Kommune er fødevarer, energi, produktion og turisme, men der er naturligvis jobmuligheder inden for en masse andre arbejdsområder - også offentlige.

I Vestjylland har vi en meget lav ledighed, så der er mulighed for job til dig – og til kæresten eller ægtefællen. Det betyder, at du har mulighed for at tage et godt spring i karrieren, også som nyuddannet.