Danmarks største arbejdsplads

Mangler du et job?

Virksomhederne i Ringkøbing-Skjern Kommune er konstant på udkig efter specialister eller folk, der kan udvikles til det. Ledighed er ikke en by i Ringkøbing-Skjern. Her er mange tilbud om job og karriere. Og du kan få et job her – og det kan din kæreste også.  

 

FIND TILFLYTTERJOB 

Drømmer du om at flytte mod vest til Danmarks Største Arbejdsplads, men mangler et job?
Eller er du allerede flyttet her til og mangler et job, fordi din kæreste har fået arbejde i Ringkøbing-Skjern?

Så er der hjælp af hente. Tjek jobopslag og se, hvilke job der slået op i Ringkøbing Skjern Kommune eller i en rimelig køreafstand fra kommunens større byer. Eller benyt dig af tilbuddet om hjælp til at finde et tilflytterjob. Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd står bag initiativet, som giver dig adgang til et netværk af over 100 lokale virksomheder.

Netværket består af virksomheder, både private og offentlige, der står sammen om at skabe job til potentielle tilflyttere. Det betyder, at du kan få formidlet et par linjer om dig selv plus dit CV direkte til virksomhederne, og måske er du lige den, som en af virksomhederne står og mangler til et job.

 

LAV LEDIGHED

De største brancher i Ringkøbing-Skjern Kommune er fødevarer, energi, produktion og turisme, men der er naturligvis jobmuligheder inden for en masse andre arbejdsområder - også offentlige.

I Vestjylland har vi en meget lav ledighed, så der er job til dig – og til kæresten eller ægtefællen. Det betyder, at du har mulighed for at tage et godt spring i karrieren, også som nyuddannet.