Danmarks Største Arbejdsplads

I Ringkøbing-Skjern er der plads til at få et arbejde

DANMARKS STØRSTE ARBEJDSPLADS

 

 

 

Ringkøbing-Skjern Kommune

Velkommen til Danmarks Største Arbejdsplads. Her er de helt rigtige rammer og plads til at få et arbejde. Vi har flere arbejdspladser per 100 indbyggere end Aarhus, Herning eller Odense. Geografisk er vi Danmarks største kommune og her får du muligheden for en dynamisk karriere, plads til drømmehuset og plads til at leve her hos os.

Et centralt element for Ringkøbing-Skjern kommune er vækst, da vi er en af de kommuner, der eksporterer allermest per indbygger. Vi har et stort fokus på udvikling. derfor er vi langt fremme når det kommer til teknologi, digitalisering og nyeste viden – blandt andet fordi vi arbejder tæt sammen med en række uddannelsesinstitutioner. Dertil er vi ekstra stærke inden for energi, produktionsindustri, turisme, samt fødevarer og landbrug.

Men for at det ikke skal være nok. Så er Ringkøbing-Skjern Kommune faktisk et af de steder i Danmarks med størst tilfredshed blandt medarbejdere. Vi tilbyder høj jobsikkerhed og hvor der er stor indflydelse at få. Uanset om du er faglært eller videreuddannet – så har vi også brug for dig.

Se de mange kvaliteter vores erhvervsliv tilbyder i menuen til venstre.