Danmarks Største Arbejdsplads

I Ringkøbing-Skjern er der plads til at få et arbejde

DANMARKS STØRSTE ARBEJDSPLADS

 

 

 

Velkommen til Ringkøbing-Skjern kommune - Danmarks Største Arbejdsplads. Her er de helt rigtige rammer og plads til at få et arbejde. Vi har flere arbejdspladser per 100 indbyggere end Aarhus, Herning eller Odense. Geografisk er vi Danmarks største kommune og her får du muligheden for en dynamisk karriere, plads til drømmehuset og plads til at leve.

Et centralt element for Ringkøbing-Skjern kommune er virksomheder i vækst. Vi er en af de danske kommuner, der eksporterer allermest per indbygger. Vi har et stort fokus på udvikling. Derfor er vi langt fremme, når det kommer til teknologi, digitalisering og nyeste viden – blandt andet fordi vi arbejder tæt sammen med en række uddannelsesinstitutioner. Vi ekstra stærke inden for energi, produktionsindustri, turisme samt fødevarer og landbrug.

Ringkøbing-Skjern Kommune er samtidig et af de steder i Danmark med størst tilfredshed blandt medarbejdere. Vi tilbyder høj jobsikkerhed og gode muligheder for medindflydelse. Uanset om du er faglært eller videreuddannet – så har vi også brug for dig.

Se eksempler på hvad vores erhvervsliv tilbyder i menuen til venstre.