Plads til at tænke store tanker

BLIV IVÆRKSÆTTER

I Ringkøbing-Skjern Kommune har vi plads til ambitiøse mennesker med iværksættertrang i maven og en god ide på hjernen. Det mener vi både i bogstavelig og i overført betydning.

Som landets geografisk største kommune har vi 1.489 naturskønne kvadratkilometer, der venter på at blive indtaget af dig og din gode idé. Det er blandt andet derfor, vi kalder os selv for Danmarks Største Arbejdsplads. Men vi kan også tilbyde dig et område og et miljø, hvor der mentalt er højt til loftet og plads til at tænke store tanker.

Vi er stolte af den iværksætterånd og det vækstmiljø, der har skabt tusinder af job i vores del af landet. Her er naboen ikke din konkurrent – hun er en kollega og en sparringspartner, der gerne deler sine gode råd med dig.

Også fra kommunens og erhvervsrådets side gør vi alt, der står i vores magt, for at hjælpe nystartede virksomheder med at etablere sig og unge virksomheder med at udvikle sig. Det betyder, at vi har en række konkrete tilbud til iværksættere, som du er mere end velkommen til at gøre brug af.

Det er blandt andet derfor, at vi kalder os vækstjydernes hjem.