Løvens Hule i Ringkøbing-Skjern

IVÆRKSÆTTERDYSTEN

Iværksætterdysten er en pitch-konkurrence for iværksættere, der ønsker at udvikle og etablere virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune. En lokal pendant til Løvens Hule. Deltagere i konkurrencen har mulighed for at vinde en kontant pengepræmie, forretningsudviklingsforløb og en plads i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds iværksættermiljø. Konkurrencen er igangsat af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd med opbakning fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd vil med konkurrencen gerne støtte op om nye forretningsidéer, der kan blive til succesfulde iværksættervirksomheder i kommunen. Blandt alle ansøgere til årets iværksætterdyst udpeges fem finalister, der en aften i november får chancen for at pitche deres geniale idé for dommere, lokale investorer og et stort publikum.

 

Vindere af Iværksætterdysten

Vinderen af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds Iværksætterdyst 2023 blev Dorte Schmidt Mortensen med virksomheden LerLageret i Tarm. 

 

Illustration af prismodtageren

 

Dorte Schmidt Mortensen er keramiker og vandt dysten med virksomheden LerLageret, der sælger ler og keramiker-redskaber.

Dagbladet Ringkøbing-Skjern var med til iværksætterdysten 2023, og her kan du læse om de fem deltagere og deres spændende virksomheder.

 

Tidligere vindere af iværksætterdysten

I 2022 blev vinderen af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds Iværksætterdyst 2022 Easy Gain.

 

Iværksætterdysten 2022

På andenpladsen kom Gaardbageren i Højmark og på tredjepladsen Lær i Trin i Skjern. Du kan læse mere om vinderne og de øvrige deltagere i Iværksætterdysten 2022 her i Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Vinderen i 2021 blev Blue Spirit. På andenpladsen i 2021 kom Ringkøbing E-Sport og på tredjepladsen KvindeRo. Her kan du læse Dagbladet Ringkøbing-Skjerns omtale af Iværksætterdysten 2021

Vinderne i 2020 var Din Vintage Shop. På andenpladsen kom omhu: og på tredjepladsen Westcoast Sportfishing.