Løvens Hule i Ringkøbing-Skjern

IVÆRKSÆTTERDYSTEN

Iværksætterdysten er en pitch-konkurrence for iværksættere, der ønsker at udvikle og etablere virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune. En lokal pendant til Løvens Hule. Deltagere i konkurrencen har mulighed for at vinde en kontant pengepræmie, forretningsudviklingsforløb og en plads i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds iværksættermiljø. Konkurrencen er igangsat af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd med opbakning fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd vil med konkurrencen gerne støtte op om nye forretningsidéer, der kan blive til succesfulde iværksættervirksomheder i kommunen. Blandt alle ansøgere til årets iværksætterdyst udpeges fem finalister, der en aften i november får chancen for at pitche deres geniale idé for dommere, lokale investorer og et stort publikum.

 

Vindere af Iværksætterdysten

Vinderen i 2022 af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds Iværksætterdyst 2022 blev Easy Gain.

 

Iværksætterdysten 2022

Prisen overrækkes her til Bjarne Brixen af Emma Kaasgaard fra hovedsponsoren Ringkjøbing Landbobank.

"Bjarne Brixen har med sin enmandsvirksomhed Easy Gain, Tim, fokus på landbruget, og satser på at optimere en hel branche og samtidig øge dens bæredygtighed", blev det fremhævet i begrundelsen for hæderen, der blev uddelt i november 2022. Den omfatter ud over æren også en check på 25.000 kroner, ni måneders udviklingsforløb og en kontorplads ved erhvervsrådet på Innovest.

På andenpladsen kom Gaardbageren i Højmark og på tredjepladsen Lær i Trin i Skjern. Du kan læse mere om vinderne og de øvrige deltagere i Iværksætterdysten 2022 her i Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

 

Tidligere vindere

Vinderen i 2021 blev Blue Spirit. På andenpladsen i 2021 kom Ringkøbing E-Sport og på tredjepladsen KvindeRo. Her kan du læse Dagbladet Ringkøbing-Skjerns omtale af Iværksætterdysten 2021

Vinderne i 2020 var Din Vintage Shop. På andenpladsen kom omhu: og på tredjepladsen Westcoast Sportfishing.