Ringkøbing-Skjern hylder iværksættere

Iværksætterdysten

Iværksætterdysten er en pitch-konkurrence for iværksættere, der ønsker at udvikle og etablere virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune. Deltagere i konkurrencen har mulighed for at vinde en kontant pengepræmie, forretningsudviklingsforløb og en plads i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds iværksættermiljø. Konkurrencen er igangsat af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd med opbakning fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Iværksætterdysten 2020 afholdes mandag den 16. november 2020.

Forløbet og programmet for 2020 er stadig i støbeskeen. Du kan læse meget mere på Erhvervsrådets hjemmeside.

 

En aften for iværksættere

Iværksættere er vigtige for Ringkøbing-Skjern og derfor vil Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd gerne støtte op om nye forretningsidéer, der kan blive til succesfulde iværksættervirksomheder. Blandt alle ansøgere til Iværksætterdysten 2020, udpeger vi fem finalister, der i november får chancen for at pitche deres geniale idé for dommere, lokale investorer og et stort publikum.

I 2019 kom drengene bag Shaping New Tomorrow (kendt fra Løvens Hule) for og fortalte om deres vilde iværksætterrejse og gav deres bedste tips til iværksættere.

Det bliver en aften, hvor vi hylder iværksætteri med inspirerende oplæg, pitchdyst og netværk med andre iværksættere, forretningsudviklere og investorer.