Ringkøbing-Skjern hylder iværksættere

IVÆRKSÆTTERDYSTEN

Iværksætterdysten er en pitch-konkurrence for iværksættere, der ønsker at udvikle og etablere virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune. Deltagere i konkurrencen har mulighed for at vinde en kontant pengepræmie, forretningsudviklingsforløb og en plads i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds iværksættermiljø. Konkurrencen er igangsat af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd med opbakning fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Iværksætterdysten 2020 blev i coronavenligt afholdt virtuelt mandag den 16. november.

Du kan læse meget mere på erhvervsrådets hjemmeside.

 

En aften for iværksættere

Iværksættere er vigtige for Ringkøbing-Skjern og derfor vil Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd gerne støtte op om nye forretningsidéer, der kan blive til succesfulde iværksættervirksomheder. Blandt alle ansøgere til Iværksætterdysten 2020 udpegede vi fem finalister, der i november fik chancen for at pitche deres geniale idé for dommere, lokale investorer og et stort publikum.

Iværksætterdysten er en aften, hvor vi hylder iværksætteri med inspirerende oplæg, pitchdyst og netværk med andre iværksættere, forretningsudviklere og investorer.

 

…og vinderen af Iværksætterdysten 2020 blev:

WWW.DINVINTAGESHOP.DK! De leverede aftens bedste pitch og dommerne var imponerede over, hvor langt de er kommet på kort tid.

2. pladsen gik til https://www.om-hu.dk/ 

3. pladsen gik til https://westcoast-sportfishing.dk

Tak for rigtig gode oplæg fra Benjamin fra www.vildmedvolley.dk og Heine Max Olesen fra https://seamanchips.com/ og tak til alle deltagere for en fantastisk inspirerende aften.