Ringkøbing-Skjern hylder iværksættere

IVÆRKSÆTTERPRISEN

Når dygtige ildsjæle fører gode ideer helt ud i livet, skal det selvfølgelig anerkendes. Også i Ringkøbing-Skjern Kommune. Derfor har Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd siden 2013 uddelt en årlig Iværksætterpris til en ung virksomhed, der har markeret sig særlig positivt i de foregående tre til fem år.

De nominerede til prisen har typisk demonstreret en stor vilje og en imponerende evne til at skabe sig en succesfuld forretning. Det betyder, at de – udover at være dygtige erhvervsdrivende – er inspirerende rollemodeller for andre iværksættere.

Virksomhederne vil være stærke kandidater til at tage prisen, hvis de samtidig har opnået markant synlighed, flere ansættelser, økonomisk vækst eller lignende resultater. Det kan aflæses på listen over tidligere vindere, der blandt andet tæller succesfulde virksomheder som Stauning Whisky, Mr. Beef og Byens Bil.

I 2022 er vinderen af  årets iværksætterpris virksomheden Twenty Twenty Coffee i Hvide Sande. Den kan du se en præsentation af her:

 

 

Twenty Twenty Coffee vandt prisen som Årets Iværksætter 2022 i konkurrence med virksomhederne Baking Sins og Eurojob.

 

Du kan få et godt indtryk af områdets mange aktive iværksættere ved at klikke på navnene herunder, der omfatter vindere og nominerede til Iværksætterprisen i de senere år:

I 2021 vandt Agro Intelli over Vesterhavsmost og Knaplund Destilleri

I 2020 vandt Vestjysk Biogas over Sky Plush - Cuddles and friends og Keilberg Smykker

I 2019  vandt Mr. Beef over Kommandobroen By Grantland og Biogas Teknik A/S.

I 2018 vandt Byens Bil foran Discover Denmark og Nordsø Fisk.

I 2017 vandt Vento Energy Support foran Hotel Skjern og Heimdal Entofarm.

I 2016 vandt Solid Wind Power foran Pure Performance Fitness og SMEMEK.

I 2015 vandt Vestfisk foran WOW-park og Billig-Arbejdstøj.

I 2014 vandt Stauning Whisky.

I 2013 vandt Re Cup.