Danmarks største arbejdsplads

Kontaktform Tilflytterjobordning

Kontaktformularen på denne side henvender sig udelukkende til dem, der er interesserede i at flytte til Ringkøbing-Skjern Kommune, og som ønsker at finde ud af mere om at bo og arbejde hos os.

Hvis du kontakter os ved hjælp af denne formular, accepterer du også betingelserne for behandling af dine personoplysninger.

Dine oplysninger gemmes i administrationssystemerne på dette websted og i Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds systemer. Vi bruger dine personoplysninger strengt i overensstemmelse med bestemmelserne i den gældende databeskyttelsesforordning (GPDR), der trådte i kraft den 25. maj 2018.

Med andre ord betyder det, at hvis du har tilmeldt dig Tilflytterjobordningen, så har du givet tilladelse til, at vi deler dit CV med de godt 700 virksomheder, der er på vores mailingliste. Du giver også tilladelse til, at vi gemmer dit CV i seks måneder i vores kandidatbank, så vi på opfordring efterfølgende kan dele det med vores virksomheder. Du kan selvfølgelig til enhver tid bede os slette dit CV.

Dine oplysninger videregives ikke til tredjeparter – altså med mindre det er virksomheder, der interesserer sig for lige netop din profil i forbindelse med rekruttering.

For yderligere spørgsmål eller for at trække dit samtykke tilbage, bedes du sende en

Email til Lene Hagerup Hindbo

Souschef

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Ånumvej 28, 6900 Skjern