Grib udfordringerne i Naturens Rige

Find din drømmebolig 

Singler vil i princippet gerne bo ligesom alle andre og bo godt. Det vil sige en bolig i gode huse eller lejligheder, med god plads til en fornuftig pris. Måske drømmer du også om noget særligt. Et lille byhus, en lille lejlighed med skrå vægge og fjordkig, eller måske en husbåd? Eller vil du gerne bo helt ud på landet, hvor kragerne vender, og hvor der er plads til at være bonderøv og dyrke dine egne grøntsager plus have høns i baghaven?

Flyt til Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi kan tilbyde drømmeboliger, hvor du har lyst. Hvis du køber din egen bolig, kan du få mange kvadratmeter for pengene, så du også har plads til at få familie og venner på besøg med overnatning.

Vi har fem større byer og kigger du lidt ud over bygrænserne, er der inden for få kilometer i landsbyerne også meget større variation i valgmuligheder og priser på boliger, end du kan møde i byerne øst på.

 

Byhuse Ringkoebing

Foto: RKSK

Vil du bo i byerne og have mennesker omkring dig, cafeer og restauranter inden for gåafstand, så er det også muligt at finde gode lejligheder. Nogen af boligerne har endda fjord- eller havudsigt eller boligerne ligger i små byhuse i gader med toppede brosten i f.eks. Ringkøbing. Eller du kan måske slå dig sammen med andre singler og dele et hus med masser af plads til fælles aktiviteter.

 

Career Campus

Foto: Ralf Andersen

Er du single på vej til en midlertidig projektansættelse i en virksomhed i Ringkøbing-Skjern eller et praktikophold under dit universitetsstudium, så er der også et helt særligt boligtilbud til dig på Career Campus. Det er et bofællesskab med international atmosfære, der hurtigt giver singler spændende netværk.

Se mere om udvalget af lejeboliger og ejendomme til salg under Hvordan vil du bo.

Tanni og Andreas er flyttet til Skjern

At de kommende kollegaer allerede lige efter ansættelsessamtalen bakkede op om Tanni som nyuddannet gymnasielærer var afgørende for, at Tanni valgte et job i Tarm frem for i Aarhus. Kort efter fik kæresten Andreas også job i Skjern. Parret, der siden har fået en lille søn, flyttede fra Aalborg og i starten til erhvervsbofællesskabet Career Campus i Ringkøbing, inden de bosatte sig i Skjern tæt på deres arbejdspladser. Tanni og Andreas fremhæver særligt de aktive fællesskaber og den internationale atmosfære, der giver åbenhed og netværk på kryds og tværs.

 

Birgitte Bille er flyttet til Velling fra Sjælland

Birgitte Bille tog springet og flyttede fra sit drømmehus og sin velfungerende virksomhed i Holbæk på Sjælland til Vestjylland for at komme tættere på børnebørnene. Nu bor hun i nyt lejet hus med direkte udsigt til Ringkøbing Fjord. Hun dyrker have sammen med andre og har sommerhus ved Vesterhavet, så der er god plads til besøg af vennerne fra Sjælland. Birgitte Bille har samtidig startet ny praksis i Ringkøbing, og virksomheden trives allerede godt efter det første år. Birgitte Bille fremhæver den fantastiske natur, dejlige fællesskaber og en helt særlig nærhed.