Grib udfordringerne i Naturens Rige

Find din drømmebolig 

Singler vil i princippet gerne bo ligesom alle andre og bo godt. Det vil sige en bolig i gode huse eller lejligheder, med god plads til en fornuftig pris. Måske drømmer du også om noget særligt. Et lille byhus, en lille lejlighed med skrå vægge og fjordkig, eller måske en husbåd? Eller vil du gerne bo helt ud på landet, hvor kragerne vender, og hvor der er plads til at være bonderøv og dyrke dine egne grøntsager plus have høns i baghaven?

Flyt til Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi kan tilbyde drømmeboliger, hvor du har lyst. Hvis du køber din egen bolig, kan du få mange kvadratmeter for pengene, så du også har plads til at få familie og venner på besøg med overnatning.

Vi har fem større byer og kigger du lidt ud over bygrænserne, er der inden for få kilometer i landsbyerne også meget større variation i valgmuligheder og priser på boliger, end du kan møde i byerne øst på.

 

Byhuse Ringkoebing

Foto: RKSK

Vil du bo i byerne og have mennesker omkring dig, cafeer og restauranter inden for gåafstand, så er det også muligt at finde gode lejligheder. Nogen af boligerne har endda fjord- eller havudsigt eller boligerne ligger i små byhuse i gader med toppede brosten i f.eks. Ringkøbing. Eller du kan måske slå dig sammen med andre singler og dele et hus med masser af plads til fælles aktiviteter.

 

Career Campus

Foto: Ralf Andersen

Er du single på vej til en midlertidig projektansættelse i en virksomhed i Ringkøbing-Skjern eller et praktikophold under dit universitetsstudium, så er der også et helt særligt boligtilbud til dig på Career Campus. Det er et bofællesskab med international atmosfære, der hurtigt giver singler spændende netværk.

Se mere om udvalget af lejeboliger og ejendomme til salg under Hvordan vil du bo.

Lotte og Ulrik er flyttet til Lem fra København

Grundige overvejelser om deres fremtidige liv. Og særligt ønsket om et trygt børneliv for de to sønner fik Lotte og Ulrik til at flytte fra bylivet i København til landsbylivet i Vestjylland. Valget faldt på Lem, da Ulrik fik mulighed for et karriereskift med et job hos Vestas. Siden dukkede ønskejobbet også op til Lotte. Flytningen har betydet, at børnene kan færdes frit i et trygt miljø tæt på naturen. Familien har også fået et større økonomisk råderum, der giver plads til både et stort hus, to biler, ferier og aktiv fritid. -Det havde vi ikke kunnet på samme måde i en større by, fremhæver Lotte.

 

Annie og Kurt er flyttet til Hvide Sande

Efter mange års forelskelse i Vesterhavet har Annie og Kurt bygget deres drømmehus i Hvide Sande. -Da vi tog den endelige beslutning, var der flere af vores venner, der sagde: Jamen, der sker jo ikke noget derude vest på. De følte jo nærmest, at hvis vi flyttede herud, så stod man af. Vi har oplevet, at vi er stået på! Vi er stået på et liv, der er mere i balance, siger Annie. Der står stadig lige meget i kalenderen, og parret fremhæver fordelene ved at have naturen og roen omkring sig og samtidig være en del af et aktivt lokalsamfund.