Grib udfordringerne i Naturens Rige

Find din drømmebolig 

Singler vil i princippet gerne bo ligesom alle andre og bo godt. Det vil sige en bolig i gode huse eller lejligheder, med god plads til en fornuftig pris. Måske drømmer du også om noget særligt. Et lille byhus, en lille lejlighed med skrå vægge og fjordkig, eller måske en husbåd? Eller vil du gerne bo helt ud på landet, hvor kragerne vender, og hvor der er plads til at være bonderøv og dyrke dine egne grøntsager plus have høns i baghaven?

Flyt til Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi kan tilbyde drømmeboliger, hvor du har lyst. Hvis du køber din egen bolig, kan du få mange kvadratmeter for pengene, så du også har plads til at få familie og venner på besøg med overnatning.

Vi har fem større byer og kigger du lidt ud over bygrænserne, er der inden for få kilometer i landsbyerne også meget større variation i valgmuligheder og priser på boliger, end du kan møde i byerne øst på.

 

Byhuse Ringkoebing

Foto: RKSK

Vil du bo i byerne og have mennesker omkring dig, cafeer og restauranter inden for gåafstand, så er det også muligt at finde gode lejligheder. Nogen af boligerne har endda fjord- eller havudsigt eller boligerne ligger i små byhuse i gader med toppede brosten i f.eks. Ringkøbing. Eller du kan måske slå dig sammen med andre singler og dele et hus med masser af plads til fælles aktiviteter.

 

Career Campus

Foto: Ralf Andersen

Er du single på vej til en midlertidig projektansættelse i en virksomhed i Ringkøbing-Skjern eller et praktikophold under dit universitetsstudium, så er der også et helt særligt boligtilbud til dig på Career Campus. Det er et bofællesskab med international atmosfære, der hurtigt giver singler spændende netværk.

Se mere om udvalget af lejeboliger og ejendomme til salg under Hvordan vil du bo.

Camilla og Niels er flyttet til No fra Aarhus

Økonomien med et hus til en tredjedel af prisen i Østjylland var afgørende, da Camilla og Niels som ingeniørstuderende med barn i vente valgte at flytte fra Camillas hjemby Aarhus til Vestjylland, hvor Niels kommer fra. Begge er ivrige jægere og Camilla har to heste, så den nemme adgang til naturen er ekstra plusser ved flytningen. Camilla fremhæver også, at folk er meget imødekommende og hjælpsomme. Der er desuden gode jobmuligheder. Niels har dog allerede fået job i et Aarhus-firma, der benytter lejligheden til at ekspandere med en ny afdeling i Vestjylland. 

 

Annie og Kurt er flyttet til Hvide Sande

Efter mange års forelskelse i Vesterhavet har Annie og Kurt bygget deres drømmehus i Hvide Sande. -Da vi tog den endelige beslutning, var der flere af vores venner, der sagde: Jamen, der sker jo ikke noget derude vest på. De følte jo nærmest, at hvis vi flyttede herud, så stod man af. Vi har oplevet, at vi er stået på! Vi er stået på et liv, der er mere i balance, siger Annie. Der står stadig lige meget i kalenderen, og parret fremhæver fordelene ved at have naturen og roen omkring sig og samtidig være en del af et aktivt lokalsamfund.