Vandhundenes legeplads

Udfordringer i vind og vand

Den mangfoldige natur i Ringkøbing-Skjern Kommune, og særligt Hvide Sande-området omkring Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, giver masser af muligheder for at indfri drømmene om ekstreme sportsudfordringer i vinden og vandet. 

Vi tiltrækker surfere fra hele verden, ikke kun som turister, men også singler og andre, der ønsker at bo så tæt på, at de kan dyrke deres store interesse i den frie tid i hverdagen. Hvis det også lige er noget for dig, så se mere her om vandhundenes legeplads ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Kan du det ikke i forvejen, så fortvivl ikke. Der er masser af muligheder for at lære det, hvis du har lysten og flytter til Ringkøbing-Skjern Kommune.

 

Surfing

Foto: hvidesande.dk

Prøv også lige at se videoen her om danmarksmesteren i wakeboard, Jakob Sally, i Kabelparken i Hvide Sande.

 

 

Motion og aktiv fritid 

For cykelentusiaster er der også et væld af udfordringer – uanset om det drejer sig om cykelløb, motionscykling eller mountainbikes, og du kan tage på ture som single eller sammen med vennerne. Du kan f.eks. tage turen på de 100 km rundt om Ringkøbing Fjord. Du kan se mere om shelterpladser og oplevelserne undervejs her

I Naturens Rige bor vi midt i naturen, som vi kan bruge 24-7. Derfor er der selvfølgelig mange andre spændende tilbud om, hvordan du som single kan bruge fritiden til motion, jagt, fiskeri og meget andet. Se mere under Fritid-Natur-Kultur, hvor du også finder oplysninger om det aktive kultur- og foreningsliv, som du kan blive en del af ved at flytte til Ringkøbing-Skjern Kommune.

 

Laks

Foto: RKSK

Vi har mange idræts- og svømmehaller, masser af idrætsforeninger og foreninger, der samler ligesindede om fælles interesser lige fra fotoklubamatørmusikforening til modelflyveklub og forening for radioamatører. Du kan finde mange flere i kommunens foreningsdatabase, og du kan se mere om, hvad der sker.

 

Vi giver gerne en hånd med

Måske har du også lyst til at være frivillig, ligesom over halvdelen af os her i Ringkøbing-Skjern er. Vi er vilde med at give en hånd med. Det er frivillige, der syr dragterne til balletskolens opvisninger. Det er frivillige, der står for forsamlingshuset og fællesaktiviteterne i landsbyerne, og Ringkøbing-Skjern Museum kunne aldrig lave så levende historier, som de kan, hvis ikke over 300 frivillige hele tiden står klar til at give en hånd med. 

Uden frivillige ville det heller ikke være muligt at gennemføre den række af events, som er med til at sætte Ringkøbing-Skjern Kommune på landkortet hvert år. Og du kan slå flere fluer med et smæk. Deltager du som frivillig og single, får du både oplevelser, positiv respons og du lærer måske noget nyt. Du får samtidig mulighed for at stifte nye venskaber og netværk. Alt sammen noget, der er med til at skabe det gode liv. 

Se mere om det hele under Fritid-Natur-Kultur og om at være frivillig under FrivilligVest

 

Birgitte Bille er flyttet til Velling fra Sjælland

Birgitte Bille tog springet og flyttede fra sit drømmehus og sin velfungerende virksomhed i Holbæk på Sjælland til Vestjylland for at komme tættere på børnebørnene. Nu bor hun i nyt lejet hus med direkte udsigt til Ringkøbing Fjord. Hun dyrker have sammen med andre og har sommerhus ved Vesterhavet, så der er god plads til besøg af vennerne fra Sjælland. Birgitte Bille har samtidig startet ny praksis i Ringkøbing, og virksomheden trives allerede godt efter det første år. Birgitte Bille fremhæver den fantastiske natur, dejlige fællesskaber og en helt særlig nærhed.

 

Annie og Kurt er flyttet til Hvide Sande

Efter mange års forelskelse i Vesterhavet har Annie og Kurt bygget deres drømmehus i Hvide Sande. -Da vi tog den endelige beslutning, var der flere af vores venner, der sagde: Jamen, der sker jo ikke noget derude vest på. De følte jo nærmest, at hvis vi flyttede herud, så stod man af. Vi har oplevet, at vi er stået på! Vi er stået på et liv, der er mere i balance, siger Annie. Der står stadig lige meget i kalenderen, og parret fremhæver fordelene ved at have naturen og roen omkring sig og samtidig være en del af et aktivt lokalsamfund.